El passat dimarts 17 d’octubre va tenir lloc la formació de monitors de menjador dels centres educatius de la Cerdanya a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Un total de gairebé 30 monitors de menjador van fer una sessió formativa conformada per dues parts, en un primer moment es va explicar el projecte Mengem d’Aquí: www.mengemdaqui.cat, i per l’altra, es va fer una segona part més pedagògica on se’ls va facilitar pautes de treball amb els infants i joves per a poder treballar millor amb el seu dia a dia.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. En prémer Acceptar consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement Política de Cookies ACEPTAR

Aviso de cookies