La Recepta del mes

Març. Curs 18/19

Menjador: COL·LEGI LA SALLE (LA SEU D’URGELL. ALT URGELL)

Llenties estofades amb carn de vedella

Qui som?

Som el Marc, la Blanca i la Geanina, que treballem a la cuina del Col·legi la Salle. Tots tres tenim experiència en menjadors escolars des de fa temps, ens fa molta il·lusió treballar plegats i fer un bon projecte alimentari cap als infants i joves del Col·legi la Salle.

Ingredients per a 4 persones:

  • 200 gr. de ceba
  • 200 gr. de pebrot vermell
  • 200 gr. de pebrot verd
  • 50 gr. d’all
  • 1 kg. de llenties
  • 200 gr. de carn de vedella per estofar
  • Pebre vermell
  • Llorer
     

Elaboració:

Posem les llenties en remull durant 12 hores. El dia que cuinem la recepta, cuinem la vedella ràpid en una paella, apartem la vedella i amb l’oli que queda fem el sofregit. Posem el sofregit a una cassola i tirem les llenties, cal que bulli durant 2 hores. Quan faltin 30 minuts per acabar tirem la vedella.

I, per acabar, bon profit!!!!

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies