El Productor del mes

Abril. Curs 18/19

Làctics Ca l’Alzina

(Puigcerdà. Cerdanya)

Dades de contacte

Mònica Astorga
Tel.: 626 60 10 52
Puigcerdà

www.lacticscalalzina.com
lacticscalalzina@gmail.com
Facebook
Instagram

Qui som?

En Marc i la Mònica, pagesos i elaboradors de productes làctics a La Cerdanya.

La història de Ca l’Alzina neix l’any 1933 amb dues vaques de llet, cinc de carn, una euga, un bou i dotze hectàrees de terreny. L’any 2015 ens vam iniciar amb un obrador de iogurts i productes làctics artesanals per tal de donar un valor diferent a Ca l’Alzina. Avui per avui, tenim 300 caps de vaques frisones, elaborem iogurts i intentem arribar al màxim públic possible, des dels més petits de la casa fins els més grans.

Participem al projecte Visites a Pagès: durant uns mesos de l’any oferim visites a la nostra granja perquè pugueu venir a veure perquè són tan bons els nostres iogurts.

 

Productes:

Iogurt natural, iogurt de llimona, iogurt de canyella, iogurt amb melmelada de gerds, iogurt amb melmelada de maduixa i iogurt amb melmelada de mores. Llet pasteuritzada 1L, mató i flam de vainilla.

On els podreu trobar i degustar?

Casa Esquena Puigcerdà, Caprabo Puigcerdà i Alp, Bonpreu Puigcerdà, Restaurant El Caliu, Frankfurt Medieval, El Galet, Sandvitxeria Class, Pizzeria Emma, El patio de la tieta, l’Auró, Supermercats Consum Puigcerdà, Llívia i Montferrer, Benzinera Armengol Puigcerdà, Hotel del Prado, Hotel Park, Hotel Puigcerdà, restaurant La Solana Bolvir, restaurant Els Isards Bolvir, El Badiu Queixans, El Paller Queixans, Pizzeria Escadarcs, Cansaladeria Tino i Dani Bellver, Cal Jaume Bellver, Pyrenneum Bellver; Hotel Bellavista Bellver, Antic Cal Marcel·lí Llívia, La Cantina Llívia, Carnisseria Pons Llívia, Carnisseria Pagès La Seu d’Urgell, Cal Pacho La Seu d’Urgell.  

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies