La Recepta del mes

Març. Curs 18/19

Menjador: COL·LEGI LA SALLE (LA SEU D’URGELL. ALT URGELL)

Llenties estofades amb carn de vedella

Qui som?

Som el Marc, la Blanca i la Geanina, que treballem a la cuina del Col·legi la Salle. Tots tres tenim experiència en menjadors escolars des de fa temps, ens fa molta il·lusió treballar plegats i fer un bon projecte alimentari cap als infants i joves del Col·legi la Salle.

Ingredients per a 4 persones:

  • 200 gr. de ceba
  • 200 gr. de pebrot vermell
  • 200 gr. de pebrot verd
  • 50 gr. d’all
  • 1 kg. de llenties
  • 200 gr. de carn de vedella per estofar
  • Pebre vermell
  • Llorer
     

Elaboració:

Posem les llenties en remull durant 12 hores. El dia que cuinem la recepta, cuinem la vedella ràpid en una paella, apartem la vedella i amb l’oli que queda fem el sofregit. Posem el sofregit a una cassola i tirem les llenties, cal que bulli durant 2 hores. Quan faltin 30 minuts per acabar tirem la vedella.

I, per acabar, bon profit!!!!