El Productor del mes

Abril. Curs 18/19

Làctics Ca l’Alzina

(Puigcerdà. Cerdanya)

Dades de contacte

Mònica Astorga
Tel.: 626 60 10 52
Puigcerdà

www.lacticscalalzina.com
lacticscalalzina@gmail.com
Facebook
Instagram

Qui som?

En Marc i la Mònica, pagesos i elaboradors de productes làctics a La Cerdanya.

La història de Ca l’Alzina neix l’any 1933 amb dues vaques de llet, cinc de carn, una euga, un bou i dotze hectàrees de terreny. L’any 2015 ens vam iniciar amb un obrador de iogurts i productes làctics artesanals per tal de donar un valor diferent a Ca l’Alzina. Avui per avui, tenim 300 caps de vaques frisones, elaborem iogurts i intentem arribar al màxim públic possible, des dels més petits de la casa fins els més grans.

Participem al projecte Visites a Pagès: durant uns mesos de l’any oferim visites a la nostra granja perquè pugueu venir a veure perquè són tan bons els nostres iogurts.

 

Productes:

Iogurt natural, iogurt de llimona, iogurt de canyella, iogurt amb melmelada de gerds, iogurt amb melmelada de maduixa i iogurt amb melmelada de mores. Llet pasteuritzada 1L, mató i flam de vainilla.

On els podreu trobar i degustar?

Casa Esquena Puigcerdà, Caprabo Puigcerdà i Alp, Bonpreu Puigcerdà, Restaurant El Caliu, Frankfurt Medieval, El Galet, Sandvitxeria Class, Pizzeria Emma, El patio de la tieta, l’Auró, Supermercats Consum Puigcerdà, Llívia i Montferrer, Benzinera Armengol Puigcerdà, Hotel del Prado, Hotel Park, Hotel Puigcerdà, restaurant La Solana Bolvir, restaurant Els Isards Bolvir, El Badiu Queixans, El Paller Queixans, Pizzeria Escadarcs, Cansaladeria Tino i Dani Bellver, Cal Jaume Bellver, Pyrenneum Bellver; Hotel Bellavista Bellver, Antic Cal Marcel·lí Llívia, La Cantina Llívia, Carnisseria Pons Llívia, Carnisseria Pagès La Seu d’Urgell, Cal Pacho La Seu d’Urgell.